Facebook PageView

За Patilanci.bg

Добре дошли в PATILANCI.BG – един вълшебен свят изпълнен с много забавления и игри за малките палавници.

Patilanci.bg е сайт създаден с много любов към всички малчугани и техните родители през 2012 година.  Ние знаем колко важни са играчките за развитието на децата и затова подбрахме любими герои и образи, с които да превърнем ежедневната игра в истинско приключение.

В каталога сме събрали огромно разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. Развлекателни, занимателни, образователни  и креативни – играчките, които ще откриете при нас ще донесат безброй усмивки и щастливи мигове на Вашите съкровища.

За игрите няма място и време – тяхната задача е да доставят удоволствие на децата навсякъде и по всяко време !


У дома се намират всички игри, които са подходящи за затворени пространства, най-често образователни и занимателни. Вашето дете ще се забавлява с интересни конструктори, пъзели, мозайки, музикални и интерактивни детски играчки. Креативните играчки развиват умствените и интелектувалните качества на децата.

 
Играта навън ще бъде още по-забавна на колело, ролери или тротинетка, а за най-малките подходящи са количките за бутане и прохождане. На открито или в градината децата могат да се забавляват по толкова много начини – да скачат на батут, да плуват във басейна, на люлки, катерушки или пързалки, с надуваеми играчки и топки. При нас ще откриете и така желаните от всички акумулаторни коли и играчки с дистанционно.

За плажа ще са ви нужни и дюшек, и надуваема топка, и пояс или плувка. По време на път с кола или в детската количка за детето е много по-спокойно и забавно, ако има цветни играчки с различни мелодии, които да го занимават. А за градината или двора няма по подходящо забавление от надуваем басейн или матрак. В каталога ще откриете надуваеми играчки и забавления за всички.

За доброто им здраве от малки трябва да учим децата колко е важно спортът да стане част от живота им, а това става най-лесно в игра. Предлагаме ви различни топки, тенис маси, билярд и джаги, въжета за скачане и какво ли още не. Със спортните стоки от Patilanci.bg Вашите деца ще спортуват навсякъде и по всяко време.
 
А щом дойде време за училище малкия ученик не може без хубава и практична раница, тетрадки, несесер и други важни аксесоари. Изберете най-подходящите пособия за учебните дни на Вашето дете. Ние сме се погрижили да Ви предложим разнообразие от ученически пособия и аксесоари за всеки ученик. За малчуганите във предучилищна възраст сме подбрали различни игри с образователна цел, кубчета, настолни игри и други.
 
Всяко дете обича празниците. Ето защо ние Ви предлагаме постоянни празнични промоции и намаления, както и карнавални костюми, украси и аксесоари за всеки Ваш празник, парти и значимо събитие в живота на детето Ви. С цветни парти аксесесоари и балони всеки дом може да заприлича на истински детски център за игри.

Нашата цел е лесно и бързо - без губене на излишни средства и време в обикаляне по магазините, да изберете най-хубавия подарък за Вашето дете. В Patilanci.bg Ви предлагаме един цял свят пълен с вълшебства и приключения, в който може да намерите за всяко дете най-подходящата и занимателна играчка.

В каталога има над 30 000 детски играчки и детски стоки от най – известните производители и марки на пазара. За да се ориентирате по-лесно измежду голямото разнообразие от детски забавления може да изберете една или повече от категориите и марките предлагани в сайта. Чрез филтрите Вие лесно и удобно ще направите своя избор по цена, марка, възрастова група, пол на детето и други. Това ще Ви помогне да се убедите , че играчката която купувате ще е интересна, полезна и подходяща за Вашето дете.

 

За контакти :

e-mail: sales@patilanci.bg
адрес: гр.София, жк. Люлин - център, бл.778, партер, офис 4
 
X